ΥΛΙΚΑ

  • 165 γρ. Nutella
  • 250 γρ. τυρί μασκαρπόνε
  • 160 ml κρέμα γάλακτος πλήρες
  • 1 κουταλιά της σούπας κακάο
  • 300 gr μπισκότα βρώμης

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Για να φτιάξετε τον κορμό,  τοποθετήστε τη Nutella, το τυρί μασκαρπόνε, τη κρέμα γάλακτος  και τη σκόνη κακάου σε ένα μπολ και ανακατεύετε απαλά μέχρι να ομογενοποιηθούν.

Τοποθετείτε  μία μεμβράνη σε ένα ορθογώνιο σκεύος καλύπτοντας τον πάτο.

Απλώνετε ένα μικρό μίγμα Nutella κατά μήκος του σκεύους και πάνω στη μεμβράνη. Στη συνέχεια, ξεκινώντας από το ένα άκρο και φτάνοντας στο άλλο, τοποθετείτε μια σειρά μπισκότα και πάνω μίγμα Nutella. Επαναλαμβάνετε την ίδια διαδικασία (μπισκότα – μίγμα Nutella) και τελειώνετε με το μίγμα Nutella απλώνοντάς το και στα τοιχώματα  του κορμού.

Τυλίγετε καλά με την μεμβράνη  και το βάζετε  το στο ψυγείο για τουλάχιστον 8 ώρες ή για ολόκληρη τη νύχτα.

Κόψτε τον κορμό διαγώνια σε φέτες για να το απολαύσετε.

Σερβίρετε με μπούκλες από σκούρα και άσπρα σοκολάτα.

Διαφορετικός κορμός με μπισκότα βρώμης και Nutella με γεύση και υφή που θα σας ξετρελάνει!! Κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί. Είναι εύκολο, γρήγορο και τέλειο!!

Προηγούμενο άρθροΨητές πιπεριές μέσα σε ψωμί
Επόμενο άρθροΠατάτες φούρνου με τυρί και γλυκό πράσο