Κουλουράκια κανέλας

Υλικά

1 ποτήρι του νερού λάδι ελαφρύ (έβαλα μισό λαδακι και μισό σπορελαιο)
1 ποτήρι φρέσκο χυμό πορτοκαλιού
1ποτηρι ζάχαρη (
μετράμε με το ίδιο ποτήρι)
1κγ μαγειρική σόδα
2-3 κ.γ κανέλλα
1κγ γαρίφαλο
1κγ μπεικιν
Αλεύρι ΓΟΧ ( περίπου 800gr)

Εκτέλεση

Χτυπάμε με το σύρμα λίγο το λαδακι μας με την ζάχαρη
Προσθέτουμε το χυμό ενώ έχουμε διαλύσει μέσα σε αυτό τη μαγειρική σόδα
Ριχνουμε και τα υπόλοιπα υλικά και όσο αλεύρι πάρει μέχρι να έχουμε μια εύπλαστη ζύμη
Πλάθουμε τα κουλουράκια μας ρολαρουμε στο σουσάμι και ψηνουμε στους 180 στις αντιστάσεις για 20 λεπτά ( Τα άφησα λίγο παραπάνω γιατί μας αρέσουν να είναι τραγανά)

Ευχαριστώ για τη συνταγή τη φίλη μας Ειρήνη Σταματελλη!!!!!Έγιναν υπέροχα!!!!!

Η εκτέλεση είναι απο την Μένια Στεφοπούλου