Υλικά για 1 μερίδα

  • Βρώμη 2 κ.σ
  • 2 ασπράδια αυγού
  • Λίγο γάλα
  • φρούτα της επιλογής σας
  • Λίγο βούτυρο
  • Μέλι/ ταχίνι
  • Ξηροί καρποι
    Εκτέλεση
  1. Βάζουμε στο μίξερ την βρώμη, μαζί με τα ασπράδια και το γάλα και τα ομογενοποιούμε.
  2. Λιώνουμε το βούτυρο στο αντικολλητικό τηγάνι.
  3. Ρίχνουμε ομοιόμορφα το μείγμα και το αφήνουμε να ψηθεί και από τις δύο πλευρές.
  4. Σερβίρουμε με μέλι, ταχίνι και προσθέτουμε τα φρούτα και τους ξηρούς καρπούς.

Τη συνταγή έχει επιμεληθεί η διαιτολόγος-διατροφολόγος

Προηγούμενο άρθροΜεσογειακές Πένες Ολικής Αλεσης της Διαιτολόγου μας Μερόπη Παπουτσή
Επόμενο άρθροΚοχύλια με τόνο, σάλτσα ντομάτας, κάππαρη και ελιές της διαιτολόγου Μερόπης Παπουτσή