Ρολάκια με κίτρινο τυρί και φέτα

Υλικά

Ζύμη
1 κουπα (250 g) νερό,
650-700gr αλευρι για τσουρεκια
1 κουπα γάλα,
1 κουταλιά της σούπας μαγιά (ξηρή)
150 ml λάδι,
3 κ.σ. ξινόγαλα,
2 αυγά + 2 ασπράδια,
1 κ.γ. αλάτι,
3 κ.σ. ζάχαρη,
60-70 γρ. μαλακό βούτυρο,

Γέμιση
400 g τυρί φέτα (θρυμματισμένο) και
200 ​​g κίτρινο τυρί (τριμμένο).

Προετοιμασία

Η μαγιά ενεργοποιείται με γάλα, 1 κ.γ. ζάχαρη και 3 κ.σ. αλεύρι. Προστίθεται στα άλλα, χτυπημένα υλικα.
Το βούτυρο προστίθεται στη σχεδόν ζυμωμένη ζύμη. Η ζύμη φουσκώνει, τη χωρίζουμε σε 12 μέρη και σχηματίζουμε μπαλάκια, τα ανοίγουμε σε οβάλ σχήμα, βάζουμε τη γέμιση, τα τυλίγουμε σε ρολό και μετά σε σαλιγκάρι.
Αλείφουμε τα ρολά με 2 χτυπημένους κρόκους αβγών με λίγο λάδι.
Ψήνουμε στους 180 βαθμούς. Ψημένα, τα αλείφουμε με λάδι και τα σκεπάζουμε με μια πετσέτα.

Καλή απόλαυση