Ζελεδάκια 

Όπως υποσχέθηκα, μοιράζομαι τη συνταγή αυτή 😁😊☺️ Σούπερ γευστική συνταγή για τα ζελεδάκια που φτιάχνει η μαμά μου. Συνταγή δοκιμασμένη και πάντα πετυχημένη 

Υλικά

200 χυμό φράουλα (είχα χυμό φράουλας με ζαχαρη οπότε έβαλα λιγότερη ζάχαρη)
100 ml νερού
300 γραμμάρια ζάχαρη (αυτό είναι αν έχετε χυμό χωρίς ζάχαρη, ο δικός μου ήταν γλυκός, οπότε εβαλα μόνο 100 γραμμάρια ζάχαρη).
7 γραμμάρια άγαρ-άγαρ

Εκτέλεση:

Ανακατεύουμε νερό + ζάχαρη + άγαρ-άγαρ, βάζουμε στη φωτιά και αφού βράσει, ανακατεύουμε για 4-5 λεπτά, σβήνουμε τη φωτιά και
προσθέτουμε το χυμό, ανακατεύουμε, ρίχνουμε σε φορμάκια.Έχω φορμάκια σιλικόνης για γλυκά
Αφήνουμε 2-3 ώρες σε θερμοκρασία δωματίου. Βγάζουμε από τα φορμάκια

Ζελεδάκια

κυλάμε σε μείγμα ζάχαρης και κορν φλαουερ 1/1 έκανα αυτή τη διαδικασία δύο
φορές. Σε θερμοκρασία δωματίου το ζελεδακι είναι πιο μαλακό και σε πιο κρυο μέρος είναι λίγο πιο σκληρό
Είναι εύκολα και απλά. Μαγειρέψτε και δοκιμάστε.

ΠΗΓΗ: Леся Риндик