Εύκολα και γρήγορα Μπισκότα με καρύδι.

Υλικά

Διαφήμιση

100 γρ αλεσμένα καρύδια
150 γρ ζάχαρη
2 ασπράδια (αυγά μέγεθος Μ)
1 κ.σ. κορν φλαουρ
5-6 σταγόνες χυμό λεμονιού
1 βανίλια

Εκτέλεση

Σε μια μικρή κατσαρόλα βάζουμε τα μισά καρύδια, τη ζάχαρη και τα ασπράδια. Σε χαμηλή θερμοκρασία και με συνεχές ανακάτεμα θα πάρουμε
μια κρέμα. Αποσύρουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε τα υπόλοιπα καρύδια, το κορν φλαουρ, το χυμό λεμονιού και τη βανίλια, ανακατεύουμε καλά και αφήνουμε να κρυώσει ελαφρώς (ενώ κρυώνει το μείγμα πήζει).
Σε ένα ταψί καλυμμένο με χαρτί ψησίματος, σχηματίζουμε με ένα μικρό κουτάλι τα μπισκότα. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους
160 βαθμούς για 15-20 λεπτά

Καλή Απόλαυση

Διαφήμιση