Αυτή η συνταγή για Ζελέ μανταρίνι είναι απλή, γρήγορη και υγιεινή.
Χρησιμοποιεί μόνο φυσικά υλικά, όπως φρέσκο χυμό μανταρινιού, μέλι και ζελατίνη.
Το αποτέλεσμα είναι ένα δροσερό και απολαυστικό ζελέ, ιδανικό για ζεστές μέρες ή για ένα ελαφρύ επιδόρπιο.

Υλικά:

700 γρ χυμός μανταρινιού, σουρωμένος
Μέλι, ανάλογα με τη γλυκύτητα του μανταρινιού (περίπου 1 κουταλιά της σούπας)
100 γρ νερό
1,5 φακελάκια ζελατίνα σε σκόνη

Εκτέλεση:

Ζεστάνετε ελαφρώς το χυμό μανταρινιού με το μέλι σε μια κατσαρόλα, μέχρι να διαλυθεί το μέλι.
Βγάλετε την κατσαρόλα από τη φωτιά.
Σε ένα μπολ, βάλτε το κρύο νερό και ρίξτε σιγά σιγά τη σκόνη ζελατίνης, ανακατεύοντας συνεχώς.
Αφήστε τη ζελατίνη να μουλιάσει για 5 λεπτά.
Προσθέστε το μείγμα ζελατίνης στο ζεστό χυμό μανταρινιού και ανακατέψτε καλά μέχρι να διαλυθεί τελείως.
Ρίξτε το μείγμα ζελέ σε μια φόρμα ή σε ατομικά μπολάκια.
Βάλτε το ζελέ στο ψυγείο για να πήξει, περίπου για 5-6 ώρες ή όλη τη νύχτα.

Η Συνταγή είναι της κας Kaiti Vasilopoulou