Το κέικ μελιού μπορεί να παρασκευαστεί όχι μόνο ως κέικ, αλλά και ως μπισκότα.
Αυτό το κάνει ακόμα πιο νόστιμο. Επιπλέον, τα μπισκότα ετοιμάζονται πολύ γρήγορα, μπορείτε να τα φτιάξετε όσο φτιαχνετε το καφέ σας.

✅Προϊόντα για 20 τεμάχια:

100 γρ βούτυρο
80 γραμμάρια ζάχαρη
2 αυγά
140 γρ μέλι
1,5 κουτ. γλ μπέικιν πάουντερ
πρέζα αλάτι
430 γρ αλεύρι
Για πασπάλισμα – 90 γραμμάρια καρυδα.

Εκτέλεση:

Ρίξτε το λιωμένο βούτυρο σε ένα βαθύ μπολ.
Προσθέτουμε εκεί τη ζάχαρη και χτυπάμε. Στη συνέχεια σπάστε τα αυγά σε ένα μπολ, προσθέστε το μέλι, χτυπήστε ξανά για 2 λεπτά.
Τώρα προσθέστε το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ, αλάτι και ζυμώστε τη ζύμη μελιού με τα χέρια σας.
Την αφήνουμε σκεπασμένη με μεμβράνη στο ψυγείο για μερικά λεπτά.
Βγάζουμε τη ζύμη, τη χωρίζουμε σε 20 μέρη και σχηματίζουμε μικρά μπισκότα από το καθένα.
Αλείψτε το καθένα με ασπράδι αυγού, ρολαρετε στην τριμμενη καρύδα και τοποθετήστε τα σε ένα ταψί στρωμένο με χαρτι.
Το βάζουμε στο φούρνο για 10 λεπτά στους 180 βαθμούς.
Τώρα όσο να φτιάξετε το καφέ σας, τα μπισκότα θα είναι έτοιμα!

Καλή όρεξη!❤️

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΤηγανιτοί Κεφτέδες με χοιρινό κιμά
Επόμενο άρθροΠίτα στο άψε σβήσε με λαζάνια φρέσκα και φέτα