Υλικά

Για την ζυμη
270γρ αλευρι γ.ο,χ
1 μιση κσ τσικουδια
1 1/2 κσ λαδι
1 κγ αλατι
125 γρ νερο

Εκτέλεση
1. Τα βάζουμε όλο μαζί σε ένα μπολ και ζυμώνουμε μια μαλακή ζυμη
2. Την αφηνουμε να ξεκουραστει ενα μισα ωρο και ανοιγουμε φυλλο


3. Χωριζουμε το φύλλο σε λωριδες και βαζουμε τη γεμιση κατα μηκος καθε λωριδας


4. Την τυλίγουμε σε ρολό λιγο να κλεισει και την τυλιγουμε σα σαλιγκαρι


5. Τηγανιζουμε σε μετρια προς δυνατη φωτια μεχρι να χρυσισουν περιχυνουμε με μελι

…και καλη μας ορεξη!!!

Προηγούμενο άρθροΧοιρινό με πράσα
Επόμενο άρθροΚασεροκροκέτες τραγανές….τέλειος μεζές για μπύρα