Απαιτούμενα υλικά

3 ποτήρια νερό (600 ml)
Μισό ποτήρι νισεστε
2,5 φλιτζάνια αλεύρι
2 κουταλιές της σούπας ζάχαρη
3 κουταλιές της σούπας λάδι
Μια πρέζα αλάτι

Για το σιροπι
2,5 φλιτζάνια νερό
2,5 φλιτζάνια ζάχαρη
1 φέτα λεμόνι

Τηγανισμα
ηλιέλαιο

Εκτέλεση

Αρχικά, ετοιμάζουμε ένα παχύρρευστο σιρόπι και το αφήνουμε να κρυώσει (το έβρασα για 8-9 λεπτά σε δυνατή φωτιά και ήταν αρκετό
Πρέπει να είναι ένα πολύ πηχτό σιρόπι).

Σε κατάλληλο τηγάνι καραμελώνουμε τη ζάχαρη και προσθέτουμε προσεκτικά το νερό.
Ρίχνουμε λάδι και αλάτι, όταν πάρει βράση ρίχνουμε το αλεύρι και το νισεστε και ανακατεύουμε γρήγορα.

Όταν δεσει η ζύμη, την κατεβάζουμε από την εστία. Όταν κρυώσει αρκετά για να μην καούν τα χέρια σας, το ζυμώνετε για 3-4 λεπτά.

Βαζουμε σε μια σακούλα ζαχαροπλαστικης ακροφυσιο αστεριού. Βαζουμε τη ζύμη στο σακουλάκι και ας δώσουμε σχήμα γλυκού δαχτυλιδιού.

Αφού ετοιμάσουμε όλη τη ζύμη.
Τηγανίζουμε σε τηγάνι ή κατσαρόλα με χοντρό πάτο με μπόλικο λάδι, πρώτα σε δυνατή φωτιά, στη συνέχεια χαμηλώνουμε τη φωτιά και
τις τηγανίζουμε μέχρι να ροδίσουν.
Μετα τα βουτάμε σε παγωμένο σιρόπι.