Υλικά:
250 γρ. mix τυριών, τριμμένα
100 γρ. φέτα
1 πακέτο λουκάνικα Φρανκφούρτης
3 αυγά
1 γιαούρτι στραγγιστό
1 φλιτζάνι αλεύρι για όλες τις χρήσεις
½ κουταλάκι σόδα
200 γρ. μαργαρίνη
πιπέρι
Εκτέλεση:
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180o C στον αέρα.
Κόβουμε τα λουκάνικα σε ροδέλες και τα ψήνουμε ελαφρά σε αντικολλητικό τηγάνι.
Αναμιγνύουμε τα τυριά με τα λουκάνικα και προσθέτουμε τα αυγά καλά χτυπημένα. Στη συνέχεια ρίχνουμε το γιαούρτι και αφού ανακατέψουμε, προσθέτουμε σιγά – σιγά το αλεύρι μαζί με τη σόδα.
Ρίχνουμε και το πιπέρι (κατά βούληση).
Τελευταία ρίχνουμε τη μαργαρίνη την οποία έχουμε ζεστάνει ελαφρά ώστε να είναι πολύ μαλακή και να αναμιχθεί καλά με το μίγμα μας.
Λαδώνουμε καλά ένα ταψί ή πυρέξ με ελαιόλαδο, ρίχνουμε μέσα το μίγμα και ψήνουμε στους 180
βαθμούς μέχρι να ροδίσει.