Τόσο απλή και εύκολη η προετοιμασία…. Θα σας αρέσει πολύ!! Δοκιμάστε τη!!

ΥΛΙΚΑ :
4 αυγά
150 γρ. ζαμπόν
100 ml ελαιόλαδο
4-5 τουρσιά της αρεσκείας σας
150 γρ. γραβιέρα
300 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις κοσκινισμένο
1 μπέικιν πάουντερ
400 ml γιαούρτι στραγγιστό
λίγο αλάτι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ :
Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 ° C στις αντιστάσεις.
Βουτυρώνετε πολύ καλά και αλευρώνετε ή στρώνετε λαδόκολα σε μια μακρόστενη φόρμα για κέικ.
Αρχικά, κόψτε το ζαμπόν και τα τουρσιά σε μικρούς κύβους.
Ανακατέψτε το γιαούρτι και τα αυγά χρησιμοποιώντας ένα μίξερ, προσθέστε το αλεύρι κοσκινισμένο, το
αλάτι, το μπέικιν, ανακατέψτε τα όλα μαζί για να έχετε μια μαλακιά ζύμη, χωρίς σβώλους.
Στη συνέχεια, προσθέστε στο μίγμα το λάδι, το ζαμπόν, τα τουρσιά και το τυρί.
Ανακατέψτε και μεταφέρετε το μίγμα στη φόρμα.
Ψήνετε στους 180 βαθμούς C για περίπου 40 – 50 λεπτά. Πριν το βγάλετε ελέγξτε με μια
οδοντογλυφίδα εάν είναι έτοιμο. Θα πρέπει να βγαίνει στεγνή.

Προηγούμενο άρθροCheesecake Κεράσι…με απλό τρόπο
Επόμενο άρθροΗ συνταγή για τα κουλουράκια του καφέ