Μπομπότα

Υλικά

2 αυγά,
50 ml λάδι
1 μπέικιν πάουντερ! 100 γρ τυρί περίπου
1 φλιτζάνι τσαγιού καλαμποκάλευρο,
βούτυρο
κύμινο

Εκτέλεση

Σε ένα μπολ χτυπάω δύο αυγά, λάδι και μπέικιν πάουντερ! Στη συνέχεια το θρυμματισμένο τυρί και ένα φλιτζάνι τσαγιού καλαμποκάλευρο, το φλιτζάνι έχει χωρητικότητα 200 ml.
Όλα ανακατεύονται καλά με ένα πιρούνι! Αδειάζω αυτό το μείγμα σε ταψί στρωμένο με χαρτί ψησίματος, βάζω από πάνω κομμάτια βούτυρο και τυρί σε πολλά σημεία, πασπαλίζω με κύμινο και ψήνω σε μέτριο φούρνο στους 180 βαθμούς μέχρι να γίνει!

Ένα πολύ αγαπημένο πρωινό!

Προηγούμενο άρθροΜπριζόλες με λάχανο στο φούρνο
Επόμενο άρθροΚέικ σε 5 λεπτά! Η διάσημη τούρτα-κέικ που τρελαίνει το internet!