Δείτε Επίσης: Τηγανιτά Καλαμαράκια με πατάτες σε σάλτσα γιαουρτιού | Η πιο ζουμερές Πατάτες Φούρνου
Διαδικασία
- Καθάρισα τις πατάτες (3 Τηγανιες κάθε φορά) και τις έκοψα έτοιμες για τηγάνι.
- Τις έβαλα σε μια λεκάνη με νερό και ξύδι για 5 λεπτά.
- Έβαλα σε μια κατσαρόλα νερό να βράζει και μόλις κοχλασε έριξα μέσα τις πατάτες και τις άφησα 4 λεπτά
- Τις άδειασα τέλος σε μια λεκάνη που είχα έτοιμη με παγωμένο νερό για να κρυώσουν
- Μόλις κρύωσαν τις στράγγισα και τις άπλωσα σε ταψί με λαδόκολλα να μην κολλάνε μεταξύ τους.
-
Έβαλα από πάνω λαδόκολλα και επόμενη στρώση και συνέχισα το ίδιο μέχρι να απλώσω όλες τις πατάτες
- Κάλυψα το ταψί με μεμβράνη και το έβαλα στην κατάψυξη για ένα 24ωρο
- Όταν πάγωσαν τις μάζεψα μέσα σε σακούλα και τις έχω στην κατάψυξη
- Τώρα όταν θέλω να τηγανίσω βγάζω όσες θέλω και τις ρίχνω σε καυτό λάδι
Δείτε Επίσης: Τηγανιτά Καλαμαράκια με πατάτες σε σάλτσα γιαουρτιού | Η πιο ζουμερές Πατάτες Φούρνου
Η Τεχνική είναι του Παναγιώτης-Χρύσα Σωτηριανάκος-Τσελεμπή
Καλή Επιτυχία