Υλικά
1 κιλό κολοκυθάκια μέτρια
1 ποτήρι του νερού φαρινάπ
1 ποτήρι του νερού σιμιγδάλι ψιλό
μισό ποτήρι γάλα
μισό ποτήρι ελαιόλαδο
1 φακελάκι μπέικιν
4-5 αυγά
ένα πιάτο τυρί φέτα τριμμένη
1 φλιτζάνι του τσαγιού κεφαλοτύρι
1 κρεμμύδι ξερό τριμμένο
Εκτέλεση
Τρίβουμε τα κολοκυθάκια απο το προηγούμενο βράδυ,τα αλατίζουμε και τα βάζουμε στο σουρωτήρι.
Την επόμενη μέρα στραγγίζουμε με τα χέρια μας τα κολοκύθια τα βάζουμε σ ένα μεγάλο μπωλ και προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά.
Ανακατεύουμε με το κουτάλι καλά να ομογενοποιηθούν τα υλικά μας.
Σ ένα ταψάκι 36 No βάζουμε αντικολλητικό χαρτί και ρίχνουμε μέσα το μείγμα μας.
Ψήνουμε για 1 ώρα περίπου σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
Η Συνταγή είναι της Ραλλους Ψαραδέλλη