Πανσέτες με δίχρωμες πιπεριές

Αυτό το πιάτο είναι απλά εκπληκτικό! Η συνταγή είναι εύκολη και γρήγορη, ενώ το αποτέλεσμα είναι γευστικό και εντυπωσιακό.

Λατρεύω τον συνδυασμό των χυμωδών πανσετών με τις γλυκές πιπεριές. Η πικάντικη πιπεριά Φλωρίνης προσθέτει μια εκρηκτική νότα, ενώ η κρέμα γάλακτος δίνει μια βελούδινη υφή.

Είναι ιδανικό για κάθε περίσταση, από ένα γρήγορο οικογενειακό γεύμα μέχρι ένα επίσημο δείπνο.

Σίγουρα θα ενθουσιάσει τους καλεσμένους σας!

Σας προτείνω ανεπιφύλακτα να δοκιμάσετε αυτή τη συνταγή. Δεν θα απογοητευτείτε!

Υλικά

4 Πανσέτες κομμένες σε κομματάκια 3. Πιπεριές
2 Καρότα Μανιτάρια
1 Μεγάλο κρεμμύδι κομμένο σε φετούλες
2 Σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
Αλάτι και πιπέρι
1/2 Κουταλάκι του γλυκού πάπρικα
4 Κουτάλια της σούπας soya sauce,
1 Κουτάλι της σούπας μέλι
1/2 κούπας ρύζι εάν θέλουμε

Εκτέλεση

Για τις πανσέτες Αφού έκοψα τις πανσέτες σε κομματάκια Της έβαλα σε ένα μπολ με αλάτι πιπέρι
1/2 Κουταλάκι πάπρικα Ελάχιστο σκόρδο σε σκόνη
1/2 Κουταλάκι κουρκουμά
1/2 Κουταλάκι πάπρικα Ρίγανη και θυμάρι
3. Κουτάλια της σούπας λάδι Τα ανακατεύουμε όλα μαζί τα αφήνουμε για 1 h στο ψυγείο

Σε ένα τηγάνι βάζουμε ελάχιστο λαδί αφήνουμε να κάψει και προσθέτουμε τις πανσέτες Της σοτάρουμε από τις δύο μεριές Όταν πάρουν χρώμα της αφαιρούμε από το τηγάνι και προσθέτουμε τις πιπεριές Όταν δούμε ότι είναι έτοιμες οι πιπεριές προσθέτουμε πάλι τις πανσέτες και στη συνέχεια προσθέτουμε το μέλι με την soya sauce.

Ανακατεύουμε και σερβίρουμε !!

Η Συνταγή είναι της κας Marianthi Kalogiros

Προηγούμενο άρθροΧειροποίητα Μπισκότα Αμυγδάλου: Φτιαγμένα με τα πιο αγνά υλικά
Επόμενο άρθροΕδώ είναι μερικές γρήγορες αλμυρές συνταγές χωρίς αυγά και χωρίς ψωμί