Η Συνταγή είναι του Pastry Chef Stratos Petrou

Υλικά

Για την Κρέμα

1000 γρ Φυτικό Γάλα Βανίλιας ή Οποιοδήποτε άλλο
140 γρ Σιμιγδάλι ψιλό
120 γρ Ζάχαρη κρυσταλλική
3 Βανίλιες
20 γρ Ταχίνι (Προαιρετικά)
110 γρ Φυτική Μαργαρίνη
20 γρ Μπεικιν Παουντερ
1 Συσκευασία Φύλλο Σφολιάτας

Ζάχαρη άχνη και Κανέλα για Πασπάλισμα

Εκτελεση

Ξεκινάμε φτιάχνοντας την κρέμα οπου σε μία κατσαρόλα ρίχνουμε το φυτικό γάλα που ζάχαρη τις βανίλιες των σιμυγδάλι τη μαργαρίνη και
προαιρετικά το ταχίνι και τα βάζουμε σε μέτρια μέχρι να πήξει η κρέμα
Οταν πλέον έχει πήξει η κρέμα προσθέτουμε το baking powder συνεχίζουμε το ανακάτεμα να ενσωματωθεί και κλείνουμε τη φωτιά
Αδειαζουμε την κρέμα σε ένα μπολ σκεπάζουμε την επιφάνεια της με μία μεμβράνη και την αφήνουμε να κρυώσει εντελώς

Οταν πλέον έχει κρυώσει η κρέμα παίρνουμε το πρώτο φύλλο σφολιάτας το ανοίγουμε ελαφρώς με ένα πλάστη και με ένα στρογγυλό κουπ πατ ή
ένα ποτήρι κόβουμε κομμάτια να ανλόγως τις φόρμες που θα χρησιμοποιήσετε
Βάζουμε τα καραμελόχαρτά στις μεταλλικές φόρμες που φτιάχνουμε τα cupcakes και στη συνέχεια τοποθετούμε μέσα σε αυτό τους στρογγυλούς
δίσκους που κόψαμε με τον τρόπο που σας δείχνω στο βίντεο
Στη συνέχεια γεμίζουμε τα φορμάκια με την κρέμα που φτιάξαμε προσοχή μην τα παραγεμήσετε
Στη συνέχεια κόβουμε μικρότερους δίσκους για να τα καλύψουμε χαράζοντας τους τα ελαφρώς και τα τοποθετούμε πάνω στα μπουγατσάκια
Φφυσικά τα περισσέματα από το φύλλο σφολιάτας τα ξανανοίγουμε ώστε να φτιάξουμε περισσότερα

Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνος 175 βαθμούς για περίπου 20 με 25 λεπτά μέχρι να πάρουνε ένα ωραίο χρυσοκίτρινο χρώμα