Γρήγορο αφράτο και νόστιμο κέικ με σοκολάτα

Yλικά

Advertisement

3 αυγά
150 γραμμάρια ζάχαρης
80 ml γάλακτος
80 ml λαδιού
200 γρ. αλεύρι
1 συσκευασία Baking Powder
3 κουταλιές της σούπας καρύδια τριμμένα
Κρέμα
1 συσκευασία κρέμα σοκολάτας
Γάλα όσο απαιτείται στις οδηγίες

Εκτέλεση

Σπάμε τ αυγά σ ένα μπολ και προσθέτουμε τη ζάχαρη. Χτυπάμε με το μίξερ σε δυνατή ταχύτητα μέχρι ν αφρατέψει και ν ασπρίσει το μείγμα.
Προσθέτουμε το γάλα το λάδι ενώ ανακατεύουμε και ρίχνουμε το αλεύρι και τη βανίλια κοσκινισμένα. Ανακατεύουμε καλά. Συμπληρώνουμε και τα καρύδια.
Λαδώνουμε το αντικολλητικό χαρτί στο ταψί και ρίχνουμε το μείγμα μας. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 ° C βαθμούς για 18-20 λεπτά.


Ξεφορμάρουμε όταν ψηθεί και κόβουμε τις άκρες γύρω γύρω.

Το κόβουμε στη μέση. Ετοιμάζουμε τη κρέμα.


Τοποθετούμε το ένα κομμάτι παντεσπάνι σε ένα πυρέξ και βάζουμε τη μισή κρέμα.

Advertisement

Από πάνω βάζουμε το άλλο κομμάτι παντεσπάνι και πάνω του απλώνουμε την υπόλοιπη κρέμα.


Τα κομμάτια που κόψαμε απ το παντεσπάνι τα θρυμματίζουμε και τα ρίχνουμε πάνω στο γλυκό μας.


Τώρα είναι έτοιμο να το απολαύσουμε!!!!!!

Καλή σας όρεξη

Advertisement

Δείτε Επίσης

Advertisement