Ακούγεται υπέροχη η συνταγή της κας Παλμιρα Αριστου ! Θα χαρώ να την μοιραστώ μαζί σας σε πιο οργανωμένη μορφή.
Υλικά:
2 φακελάκια κρέμα ζαχαροπλαστικής με γεύση σοκολάτα
2 πακέτα πτι μπερ βανίλιας ή σοκολάτα
1 κουτί σαντιγί Morfat
1 κουτί τυρί Φιλαδέλφεια
1 βαζάκι κομπόστα βύσσινο
Σιρόπι από την κομπόστα βύσσινο (προαιρετικά)
Εκτέλεση:
Προετοιμασία των κρεμών:
Ακολουθήστε τις οδηγίες στην συσκευασία για την παρασκευή των 2 κρεμών ζαχαροπλαστικής με γεύση σοκολάτα.
Συναρμολόγηση:
Σε ένα ταψί ή μια πιατέλα, απλώστε μια στρώση πτι μπερ
Ρίξτε από πάνω κρέμα ζαχαροπλαστικής και απλώστε ομοιόμορφα.
Επαναλάβετε τη στρώση πτι μπερ κρεμα ζαχαροπλαστικής σοκολάτας.
Σαντιγί και τυρί Φιλαδέλφεια:
Χτυπήστε τη σαντιγί Morfat μέχρι να γίνει αφράτη.
Ανακατέψτε απαλά τη σαντιγί με το τυρί Φιλαδέλφεια μέχρι να ομογενοποιηθούν.
Απλώστε το μείγμα σαντιγίς-τυριού πάνω από την τελευταία στρώση κρέμας.
Βύσσινο και σιρόπι:
Στραγγίξτε τα βύσσινα από την κομπόστα και διακοσμήστε την επιφάνεια του γλυκού.
Περιχύστε προαιρετικά με λίγο σιρόπι από την κομπόστα βύσσινο.
Βάζετε στο ψυγείο να παγωσει και μετα κόβετε και σερβίρετε