Παγωτό με γεύση αυθεντική καϊμάκι!!!😋😋

Υλικά:
1 ζαχαρούχο
1 Ermol(σαντιγί στο τσίγκινο κουτάκι)
2 κουταλιές μέλι για να μην πιάσει κρυστάλλους το παγωτό.
2-3 κουταλιές σούπας βανίλια (υποβρύχιο με γεύση μαστίχας).
Σιρόπι βύσσινο
Γλυκό βύσσινο(προαιρετικά)
Εκτέλεση:
Στο μίξερ χτυπάμε πρώτο το Ermol για
8 λεπτά.
Στην συνέχεια ρίχνουμε το ζαχαρούχο.
(Να είναι παγωμένα) χτυπάμε για άλλα 3 λεπτά και ρίχνουμε το μέλι και την μαστίχα που έχουμε λιώσει σε Μπεν μαρί.Τοποθετούμε σε μπολ με στρώσεις σιρόπι βύσσινο και γλυκό βύσσινο αν θέλουμε και το βάζουμε στην κατάψυξη.!!!
Καλή επιτυχία!!
Η Συνταγή είναι της κας Ελένης Τσιουκάνη