Κεμπάπ στο φούρνο

Αυτό το ωραίο κεμπάπ είναι μαγειρεμένο στο φούρνο. Μπορούμε επίσης να μαγειρέψουμε κεμπάπ με πολλούς τρόπους.
Αυτό είναι τόσο ζουμερό, τόσο τρυφερό, τόσο νόστιμο.

Υλικά

850 gr αρνίσιο κιμά, (μπορείτε να βάλετε και αναμεικτο)
2 μεγάλα κρεμμύδια
3 σκελίδες σκόρδο λιωμένο
1/4 κουταλάκι του γλυκού αλάτι,
πιπέρι,
πάπρικα,
1 χούφτα ψιλοκομμένο φρέσκο μαϊντανό
και 1 χουφτα δυόσμο

2 κουταλιές ελαιόλαδο
ντοματίνια
αλάτι,
πιπέρι

Εκτέλεση

Σ ένα μπολ ρίχνουμε τον κιμά, κρεμμύδια, σκόρδο, αλάτι, πιπέρι, πάπρικα (από μία χούφτα) ψιλοκομμένο φρέσκο μαϊντανό και δυόσμο συμπληρώνει αυτό το πιάτο πολύ όμορφα.
Όλα τα κρεμμύδια, το σκόρδο, τριμμένα πολύ καλά, στη συνέχεια ανακατέψτε τα υπόλοιπα υλικά και ανακατέψτε τα με το χέρι σας μέχρι το μείγμα σας να γίνει σαν πάστα.

Στη συνέχεια βάλτε 2 κουταλιές ελαιόλαδο στο ταψί και μεταφέρετε το μείγμα στο ταψί και ισιώστε το ομοιόμορφα, μετά μπαίνει στο φούρνο σε μέτρια φωτιά 160 βαθμούς για 20 λεπτά, μετά το βγάζουμε και το κόβουμε σε σχήμα λωρίδας και τα αναποδογυρίζουμε πολύ απαλά για άλλα 20 λεπτά ακόμη.
Τα τελευταία 10 λεπτά βάζουμε τα ντοματίνια με περιχυμένο ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι, τα βάζουμε σε ένα άλλο ταψι που θα ψηθούν. Σερβίρετε με μπόλικο λεμόνι

Καλη Επιτυχία