Κοτόπουλο με μακαρόνια.

Υλικά

1 Κοτόπουλο κομμένο στη μέση
1/2 Κούπας λάδι
1 Κούπα χυμό ντομάτας
1 Κουτάλι της σούπας Πελτέ
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2 Σκελίδες σκόρδο
1/2 Ξυλάκι κανέλας
3 Κόκκους Μπαχάρι
3 Γαρύφαλλα
1 Ποτηράκι του λικέρ κονιάκ
Αλάτι και πιπέρι 1/2
Πακέτο μακαρόνια

Εκτέλεση

Σε μία κατσαρόλα βάζουμε το λάδι να κάψει καλά. Σοτάρουμε το κοτόπουλο να πάρει χρώμα από τις δύο μεριές προσθέτουμε το κρεμμύδι με το σκόρδο το σβήνουμε με το κονιάκ προσθέτουμε τα μπαχαρικά τον πελτέ και στη συνέχεια το χυμό ντομάτας. Μόλις πάρουν μερικές βράσεις προσθέτουμε δύο κούπες νερό κλείνουμε την κατσαρόλα μας για 45 λεπτά βγάζουμε το κοτόπουλο

προσθέτουμε κι άλλο ένα ποτήρι νερό και μόλις πάρει βράση βάζουμε τα μακαρόνια για 10 περίπου λεπτά. Ίσως χρειαστεί ακόμη νερό. Το φαγητό μας είναι έτοιμο για σερβίρισμα συνοδεύεται με μυζήθρα!!

Καλη Επιτυχία

ΠΗΓΗ: Marianthi Kalogiros

Προηγούμενο άρθροΓλυκιά Πίτα με γιαούρτι….είναι πολύ εύκολη και γρήγορη
Επόμενο άρθροΤυρόψωμο….μοσχομύρισε όλη η κουζίνα