Υλικά

600 γρ. μοσχαρίσιο ποντίκι
1 μεγάλο κρεμμύδι
2 σκελίδες σκόρδο
2 καρότα
1 πατάτα
2 κολοκυθάκια
1 κονσέρβα ντοματάκια
400 γρ. κατεψυγμένος αρακάς
2 δαφνόφυλλα
Κόκκοι πιπέρι
Αλάτι, πιπέρι
Μισό ματσάκι άνηθος
Φρέσκα ντοματάκια σε κύβους
Ελαιόλαδο
Κόκκινο κρασί
Νερό

Εκτέλεση

Επλυνα το κρέας το σκούπισα καλά και το έκοψα σε μερίδες.
Αλατοπιπερωσα και το σοταρω σε κατσαρόλα με ελαιόλαδο.
Σβηνω με κρασί κόκκινο και μετά σκεπαζω με νερο ριχνω τα δαφνοφυλλα,κόκκους πιπέρι και σιγοβράζω να μαλακώσει καλά.

Σε βαθύ τηγάνι τσιγαριζω το κρεμμύδι χοντροκομμένο,σκορδο, καρότα σε μεγάλα κομμάτια.
Αφου μαραθούν προσθέτω 1 πατάτα και τέλος τα κολοκυθακια όλα σε κομμάτια.
Βαζω την κονσέρβα ντοματακια, αλάτι πιπέρι, αρακα κατεψυγμένο, ανακατεύω και το σβήνω.

Τοποθετω σε γάστρα τα λαχανικά και ενδιάμεσα τους το κρέας.Προσθετω ζωμό από το κρέας να σκεπαστεί το φαγητό, μισό ματσάκι
άνηθο ψιλοκομμένο και φρ.ντοματα σε κυβακια.
Ψήνω στους 170 βαθμούς αέρα για 45-50 λεπτά και άλλα 5 λεπτά ξεσκεπαστο.

Κσλη απόλαυση αν το φτιαξετε….

H συνταγή είναι της κας ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!