H συνταγή είναι της κας Μαρία Κάζδαγλη

Υλικά

1+1/2 κιλό κολοκυθάκια πράσινα τριμμένα
1 ποτήρι γάλα
1 ποτήρι αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 φακελάκι Μπεικιν
1/2 ποτήρι ελαιόλαδο
4 αβγά
2 κγλ αλάτι
Πιπέρι
1 κγλ μείγμα Λαχανικών
Μπόλικος ψιλοκομμένος δυόσμος
Φέτα που ξέχασα να ρίξω αν και είναι προαιρετική

Εκτέλεση:

Σε ένα μεγάλο μπολ, ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί: τα τριμμένα κολοκυθάκια, το γάλα, το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ,
το ελαιόλαδο, τα αυγά, το αλάτι, το πιπέρι και ανακατευω να ετοιμασω τον χυλο μετα προσθέτω το κολοκυθι το μειγμα λαχανικών σε σκονη
και τον ψιλοκομμένο δυόσμο.
Αν επιθυμούμε, προσθέτουμε και τη φέτα.
Ανακατεύουμε καλά μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.
Λαδώνουμε ένα ταψί 40 εκατοστών και αδειάζουμε μέσα το μείγμα.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200°C στον αέρα για περίπου 40 λεπτά, ή μέχρι να ροδίσει και να σταθεροποιηθεί η μπατζίνα.

Καλή επιτυχία εύχομαι