Μπισκότα που λιώνουν στο στόμα
Υλικά
500 γρμ αλευρι γοχ
1 μπεικιν παουτερ
2 βανίλιες
2 αυγα
125 γρμ ζαχαρη
125 γρμ γαλα
125 γρμ σπορέλαιο
ξύσμα λεμονιού
μια πρέζα αλατι
Για εμβαπτιση
4 κουταλιές μαρμελάδα
3 κουταλιές νερό
Διακόσμιση
Τριμμένη καρύδα
Εκτέλεση
Χτυπάω ζαχαρη αυγα μέχρι τελικής πτώσεως και μετά ολα μαζί τα υλικα τα βάζω στο ψυγείο για 10 λεπτά
Στρωνω ένα ταψι με λαδόκολλα, βγαζω απο το ψυγεί και τα κανω σαν κεφτεδακια τα βάζω στο ταψί και ψήνω στην πάνω σχάρα για 1 τέταρτο φυσικά εσεις ξέρετε τον φουρνο σας
Βάζω μαρμελαδα ροδάκινο 4 κουταλιές σε ένα μπολ και 3 κουταλιές νερο τα βουτάω μεσα πρώτα ολα
Βγαίνουν περίπου στα 25 με 28 κομμάτια και στην συνέχεια τα πασπαλιζω με καρύδα πανω κατω μην τα ψήσετε πολυ για να είναι μαλακά και αφρατα
Γίνονται πολυ νοστιμα για το καφεδάκι μας
Καλή συνέχεια σε ότι και να κάνετε
ΠΗΓΗ: Λένα Αντωνίου