Υλικά:

Για τη ζύμη:
470 ml χλιαρό νερό
1 φακελάκι ξηρή μαγιά
1 κουταλιά της σούπας ζάχαρη
1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
600 γρ. αλεύρι γ.ο.χ. κοσκινισμένο

Για τη σάλτσα:
1/2 κονσέρβα ντοματάκια
1 κουταλιά της σούπας ζάχαρη
πιπέρι
3 σκελίδες σκόρδο
1 κρεμμύδι κομμένο στη μέση
λίγο νερό

Για το γαρνίρισμα:
ρίγανη
υλικά της αρεσκείας σας (π.χ. τυρί, αλλαντικά, λαχανικά)

Εκτέλεση:

Σ’ ένα μεγάλο μπολ ρίχνω to χλιαρό νερό, μαγιά, ζάχαρη και 1 κ.γ.αλάτι(όλα μαζί).
Ανακατεύω πολύ καλά με τον αυγοδάρτη.
Προσθέτω τ’ αλεύρι γ.ο.χ.κοσκινισμένο λίγο λίγο και ανακατεύω ταυτόχρονα με το κουτάλι μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά.
Η ζύμη είναι αρκετά υγρή. Σκεπάζω με πετσέτα για 3 ώρες .
Μετά με λαδωμένα χέρια διπλώνω τη ζύμη αρκετές φορές.
Την μοίρασα σε 3 ταψάκια λαδωμένα και την τραβάω μέχρι να φτάσει σχεδόν στις άκρες του ταψιού (είναι πολύ ελαστική).

Σκεπάζω για 20 λεπτά και μετά την πατάω με τα δάχτυλα όπως κάνουμε στη φοκάτσια.
Απο πάνω πασπαλίζω ρίγανη.Απλώνω τη σάλτσα που έφτιαξα με μισή κονσέρβα ντοματάκια,1 κ.σ.ζάχαρη, πιπέρι,
σκόρδο, κρεμμύδι κομμένο στη μέση και λίγο νεράκι να πάρει μια βράση.
Τέλος τα υλικά της αρεσκείας μας και ψήνω στους 220 β.στον πάτο του φούρνου για 15-20 λεπτά!!!💖💖

H συνταγή είναι της κας Ελινα Σκλαβου