Υλικά:

750 γραμμάρια κιμάς μοσχαρίσιος
1 μεγάλο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
1 αυγό
2 φέτες ψωμί, βρεγμένες σε νερό και στραγγισμένες
Αλάτι
Πιπέρι
Ρίγανη
Θυμάρι
Ελαιόλαδο
Καρότο, τριμμένο
Πιπεριές, κομμένες σε λωρίδες
Γραβιέρα, τριμμένη
Λαδόκολλα
Αλουμινόχαρτο

Εκτέλεση:

Σε ένα μεγάλο μπολ, ανακάτεψε τον κιμά, το κρεμμύδι, το αυγό, το ψωμί, το αλάτι, το πιπέρι, τη ρίγανη, το θυμάρι και το ελαιόλαδο.
Ζύμωσε καλά το μείγμα μέχρι να ομογενοποιηθεί.
Άπλωσε το μείγμα του κιμά σε ένα μεγάλο κομμάτι λαδόκολλας, σχηματίζοντας ένα ορθογώνιο.
Στρώσε από πάνω το τριμμένο καρότο, τις πιπεριές και τη γραβιέρα. Τύλιξε προσεκτικά το ρολό, βοηθώντας σου με τη λαδόκολλα.
Τύλιξε το ρολό σε αλουμινόχαρτο και τοποθέτησέ το σε ένα ταψί.
Ψήσε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C για περίπου 1 ώρα. Αφαίρεσε το αλουμινόχαρτο και ψήσε για άλλα 15-20 λεπτά, μέχρι να ροδίσει.

Η Συνταγή είναι της κας Louiza Poziadou