Συστατικά
1 κιλό τυρί ρικόττα ή Μυζήθρα
1 φλιτζάνι μέλι
1 κούπα ζάχαρη
6 αυγά
½ κουταλιά της σούπας κανέλα
¼ κουταλιές γαρίφαλο σκόνη
3 κουταλιές της σούπας αλεύρι
Οδηγίες
Προσθέστε το τυρί , το μέλι και τη ζάχαρη στο μπολ του μίξερ σας και ανακατέψτε με το σύρμα.
Προσθέστε την κανέλα, την σκόνη γαρύφαλλο και τα αυγά ένα-ένα.
Προσθέστε το αλεύρι και συνεχίστε να ανακατεύετε.
Πάρτε ένα τετράγωνο τηγάνι 30cm X 23cm. Βουτυρώστε και αλευρώστε το είναι πολύ καλά.
Πάρτε κάτι σαν σουρωτήρι και περάστε το μείγμα μέσα από αυτό. Με αυτόν τον τρόπο τα μικρά κομμάτια του τυριού τα πιέζετε και λιώνουν και το μείγμα γίνεται λεπτό και βελούδινο.
Ρίξτε το μείγμα στο ταψί και ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 ° C για 40 έως 50 λεπτά ή μέχρι να γίνει σταθερό στο κέντρο.