Υλικά:

1 ζαχαρούχο καραμελωμένο (έτοιμο)
250 γρ. καρύδα τριμμένη
250 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα (επιλογής σας)
1 κουταλιά της σούπας ηλιέλαιο

Εκτέλεση

Σε ένα μπολ βάζουμε το ζαχαρούχο καραμελωμένο μαζί με την καρύδα ανακατεύουμε πάρα πολύ καλά και κάνουμε μικρά μπαλάκια και τα βάζουμε σε ένα ταψάκι ,με λαδόκολλα στο ψυγείο για 15 λεπτά λιώνουμε την κουβερτούρα σε μπεν μαρί βάζοντας μία κουταλιά της σούπας ηλιέλαιο ,την αφήνουμε να έρθει σε θερμοκρασία δωματίου περνάμε τα μπαλάκια καρύδας και το τοποθετούμε πάλι στο ψυγείο για μισή ώρα διατηρούνται στο ψυγείο , ή ακόμα καλύτερα στην κατάψυξη σαν παγωτίνια καλή σας επιτυχία, 🥰🥰🥰🥰

Η Συνταγή είναι της κας Ioanna Koulouri Χρυσό Σκουφάκι μέλη

Προηγούμενο άρθροΑφράτα Κεφτεδάκια Σπιτικά
Επόμενο άρθροΠτιφούρ βουτυράτα