Υλικά:

2 πακέτα μπισκότα ή 250-300 γρ μπισκότα
400 γρ σοκολάτα
250-300 ml υγρή κρέμα γάλακτος
160 γρ βούτυρο

Εκτέλεση:

Τρίβουμε τα μπισκότα σε ένα μπολ. Σε ένα άλλο μπολ βάζετε τη σοκολάτα και το βούτυρο και βάζετε στο φούρνο μικροκυμάτων για 30, 20, 10 δευτερόλεπτα ανακατεύοντας το μείγμα μετά από κάθε χρόνο που περνάει και το βάζουμε στο φούρνο μικροκυμάτων μέχρι να λιώσουν εντελώς. Στη συνέχεια τους προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και ανακατεύουμε να ανακατευτούν.

Ρίχνουμε τη σοκολάτα πάνω από τα μπισκότα και ανακατεύουμε να αναμειχθούν τα μπισκότα και η σοκολάτα.
Στη συνέχεια στρώνετε φόρμα με χαρτί ψησίματος (καλο είναι να ειναι ένα τσερκι) και τοποθετείται στο ψυγείο για μερικές ώρες για να σφίξει.
Βγάζουμε από το ψυγείο αφαιρουμε το τσερκι και πασπαλιζουμε με φιλέ αμυγδάλου

Καλή Απόλαυση

Find more delicious recipes here

Προηγούμενο άρθροΖελέ ζαχαρωτά χωρίς ζελατίνη
Επόμενο άρθροΑφράτο Παραδοσιακό Χριστόψωμο με ξηρούς καρπούς