Συστατικά

2 συσκευασίες τυρί-κρέμα (συνολικά 450gr)

2 κουταλιές της σούπας άχνη ζάχαρη
1  κουταλάκι του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας
2  Φύλλα κουρου 
3 / 4 φλιτζάνι λευκή ζάχαρη
1 κουταλάκι του γλυκού κανέλα
1 / 2 φλιτζάνι βούτυρο, θερμοκρασία δωματίου
1 / 4 φλιτζάνι μέλι

Κατευθύνσεις
Προθερμάνετε ένα φούρνο στους 175 βαθμοί C. Προετοιμάστε ένα ταψί ψησίματος 20×30 εκ ελαφρώς βουτυρωμένο.
Χτυπήστε το τυρί κρέμα με 1 φλιτζάνι ζάχαρη και το εκχύλισμα βανίλιας σε ένα μπολ μέχρι να γίνει κρεμμώδες.
Ξετυλίξτε  την ζύμης  και χρησιμοποιήστε έναν μαχαίρι για να διαμορφώσετε κάθε κομμάτι σε ορθογώνια 20×30 εκ και να χωράνε στο ταψάκι.
Πιέστε με το χέρι σας το πρώτο κομμάτι της ζύμης στο κάτω μέρος του ταψιού.

Απλώστε ομοιόμορφα το μίγμα τυριού κρέμας στο ταψί

και, στη συνέχεια, καλύψτε με το δεύτερο κομμάτι ζύμης.

Ανακατέψτε 3/4 φλιτζάνι ζάχαρη, κανέλα και βούτυρο.

Τοποθετήστε το μείγμα με κουταλιές διάσπαρτες πάνω από cheesecake.


Ψήνουμε στον προθερμασμένο φούρνο μέχρι να φουσκώσει η ζύμη και να γίνει καφέ, περίπου 30 λεπτά. Αφαιρέστε από το φούρνο και ραντίστε με το μέλι.

Αφήστε το να κρυώσει εντελώς πριν το  κόψετε σε 12 τετράγωνα.

Credit to