Πίτα χωρίς φύλλο

Υλικά

250 γρ. κεφαλοτύρι
4 μέτρια λουκάνικα Φρανκφούρτης
3 αυγά
1 γιαούρτι στραγγιστό χαμηλών λιπαρών
1 φλιτζάνι αλεύρι για όλες τις χρήσεις
½ κουταλάκι σόδα
200 γρ μαργαρίνη

Εκτέλεση

Κόβουμε τα λουκάνικα σε ροδέλες και τα ψήνουμε ελαφρά σε αντικολλητικό τηγάνι χωρίς λάδι. Αναμιγνύουμε το κεφαλοτύρι με τα λουκάνικα και προσθέτουμε τα αυγά καλά χτυπημένα. Στη συνέχεια ρίχνουμε το γιαούρτι και αφού ανακατέψουμε, προσθέτουμε το αλεύρι μαζί με τη σόδα. Τελευταία ρίχνουμε τη μαργαρίνη την οποία έχουμε ζεστάνει ελαφρά ώστε να είναι πολύ μαλακή και να αναμιχθεί καλά με το μίγμα μας. Λαδώνουμε καλά ένα ταψί ή πυρέξ με ελαιόλαδο, ρίχνουμε μέσα το μίγμα της λουκανικόπιτας και ψήνουμε στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδίσει.

Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr

Προηγούμενο άρθροΧωριάτικη Τυρόπιτα με δυόσμο…
Επόμενο άρθροΦιλέτο κοτόπουλο αλά κρεμ!