Αυτό είναι ένα νόστιμο και υγιεινό πιάτο, πλούσιο σε φολικό οξύ, που υποστηρίζει το αίμα και το ανοσοποιητικό σύστημα.

💠 Υλικά:

– 500 γραμμάρια συκώτι κοτόπουλου
– 2 κρεμμύδια
– 2 κ.σ. κουταλιές αλεύρι
– 4 κ.σ. κουταλιές της σούπας ηλιέλαιο ή ελαιόλαδο

💠Προετοιμασία:

🔹1. Πλένουμε το συκώτι του κοτόπουλου και αφαιρούμε τη λευκή μεμβράνη. Αν χρειαστεί κόβουμε σε μικρά κομμάτια.
🔹2. Καθαρίζουμε το κρεμμύδι και το κόβουμε σε μισούς δακτυλίους.
🔹3. Τοποθετούμε το αλεύρι σε ένα πιάτο και βουτάμε σε αυτό κάθε κομμάτι συκώτι κοτόπουλου. Ζεσταίνουμε το λάδι σε ένα τηγάνι σε δυνατή φωτιά. Τοποθετήστε τα συκωτάκια κοτόπουλου σε μια σειρά.
Τηγανίζουμε για 3 λεπτά. Αναποδογυρίστε το. Προσθέστε το κρεμμύδι. Ανακατεύουμε και συνεχίζουμε να σιγοβράζουμε σε δυνατή φωτιά για 3 λεπτά, ανακατεύοντας συνεχώς. Αλας.
🔹4. Στη συνέχεια, καλύψτε το τηγάνι με ένα καπάκι και μειώστε τη φωτιά στο μισό, σιγοβράστε για 4-5 λεπτά, ανακατεύοντας κατά διαστήματα.
Τοποθετούμε σε μια πιατέλα και σερβίρουμε.

Καλή όρεξη