Συστατικά:
● Αλεύρι 400g
● 1/2 λίτρο νερού
● 5 αυγά
● 6 κουταλιές λάδι
● 1 baking powder
Για το σιρόπι:
● 1 κιλό ζάχαρης
● 1/2 λίτρο νερού
Παρασκευή:
Βήμα 1: Βάλτε νερό και λάδι για να βράσει. Στη συνέχεια, βγλάλτε το δοχείο από τη φωτιά και προσθέστε το αλεύρι. Αφήστε να κρυώσει.
Βήμα 2: Όταν το μίγμα κρυώσει καλά, προσθέστε τα αυγά ένα-ένα και στη συνέχεια αναμίξτε με ένα μίξερ μέχρι το μείγμα να είναι ομαλό και ομοιογενές.
Βήμα 3: Εν τω μεταξύ, προετοιμάστε το σιρόπι. Βάλτε τη ζάχαρη και το νερό να βράσει.
Βήμα 4: Χρησιμοποιήστε μια σύριγγα για Τουλούμπα ή μια τσάντα παγοποίησης με ένα ειδικό ακροφύσιο,
γεμίστε με το μείγμα και τα βάζετε να τηγανίστούν σε καυτό λάδι. Αφαιρέστε τες όταν είναι χρυσές. Μόλις οι τουλούμπες είναι ψημένες, ρίξτε τους το παρασκευασμένο σιρόπι (κρύο). Αφήστε να το ρουφήσουν για κανά 2 ώρες
Απόλαυση στην Γεύση!