Υλικά

4 αυγά
350 ml λαδιού

ξηρά συστατικά
250g αλεύρι,
375g ζάχαρη,
65g κακάο,
2 κουταλάκια του γλυκού μαγειρική σόδα,
1 κουταλάκι του γλυκού μπεικιν,
1 κουταλάκι του γλυκού κανέλα
1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι

400 g τριμμένα κολοκυθάκια (ελαφρώς στραγγισμένα, όχι εντελώς)
90 g θρυμματισμένα καρύδια

Για την γκαναζ:
200 ml κρέμας ζαχαροπλαστικής
200 γραμμάρια θρυμματισμένης μαύρης σοκολάτας

Διακόσμιση
καβουρδισμένα αμύγδαλα σε φέτες, καρύδια και κολοκυθάκια.

Για τις φλύδες:
Κόψτε τα κολοκυθάκια σε λεπτές φέτες, τακτοποιήστε σε χαρτί ψησίματος και ψήστε στους 120 βαθμούς για 25-30 λεπτά. 🤗

Εκτέλεση

Για τις βάσεις: Σε ένα μπολ, χτυπάμε 4 αυγά και 350 ml λαδιού με ένα μίξερ.
Σε ένα άλλο μπολ, ανακατέψτε τα ξηρά συστατικά καλά. Προσθέστε το μείγμα των αυγών στα ξηρά συστατικά και ανακατέψτε με μια σπάτουλα μέχρι να ληφθεί ένα ομοιογενές μείγμα.
Προσθέστε τα κολοκυθάκια (ελαφρώς στραγγισμένα, όχι εντελώς) και τα καρύδια. Ανακατέψτε ξανά καλά (το μείγμα είναι λίγο παχύ, αλλά μην ανησυχείτε για αυτό). Χωρίστε το μείγμα
σε δύο ίσα μέρη και ψήστε δύο παντεσπανια σε μια φόρμα με διάμετρο 20 cm (ξεχωριστά). Ψήνουμε στους 170 βαθμούς για 45 λεπτά, για κάθε βάση.

Αφήνουμε τις βάσεις να κρυώσουν.
Για την γκαναζ: Ζεσταίνουμε 200 ml κρέμας γάλακτος στην κατσαρόλα μέχρι το σημείο βρασμού. Αφαιρέστε από τη φωτιά και προσθέστε 200 γραμμάρια θρυμματισμένης μαύρης σοκολάτας.
Ανακατέψτε μέχρι να ληφθεί ένα ομοιογενές μείγμα.
Βάζουμε την μία βάση(ψύχεται) σε ένα πιάτο και ρίχνουμε τη σοκολάτα πάνω του. Τοποθετούμε την άλλη απο πάνω. Την καλύπτουμε επίσης με σοκολατα. Διακοσμήστε με καβουρδισμένα αμύγδαλα σε φέτες, καρύδια και φλύδες κολοκυθάκια.

Για τις φλυδες: Κόψτε τα κολοκυθάκια σε λεπτές φέτες, βάλτε σε ταψί με χαρτί ψησίματος και ψήστε στους 120 βαθμούς για 25-30 λεπτά. 🤗

Σημείωση: Τόσο τρελή όσο ακούγεται αυτή η συνταγή, σας διαβεβαιώνω ότι είναι εξαιρετικά νόστιμο.

Καλή Επιτυχία

ΠΗΓΗ: Maia Ivanova