Υλικά
1 πακέτο φύλλο κρούστας
1 κρέμα γάλακτος 250ml
5 αυγά
Ηλιέλαιο
Τριμμένα τυριά της αρεσκείας σας
Εκτέλεση
Λαδώστε ελαφρά ένα ταψί.
Στρώστε 4 φύλλα κρούστας στο ταψί, λαδώνοντας ενδιάμεσα κάθε φύλλο.
Πασπαλίστε γενναιόδωρα με τριμμένα τυριά της αρεσκείας σας πάνω από κάθε λαδωμένο φύλλο.
Στρώστε άλλα 4 φύλλα κρούστας πάνω από τα τυριά, λαδώνοντας και πάλι ενδιάμεσα κάθε φύλλο.
Σε ένα μπολ, χτυπήστε τα αυγά με την κρέμα γάλακτος και προσθέστε 1 σφηνάκι ηλιέλαιο.
Περιχύστε ομοιόμορφα το μείγμα αυγών-κρέμας πάνω από την τυρόπιτα.
Αφήστε την τυρόπιτα στο ψυγείο για μισή ώρα.
Ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στους 190 βαθμούς στον αερόθερμο μέχρι να ροδίσει και να γίνει τραγανή.
Η Συνταγή είναι της κας Άννα Γιαννίκου