Συστατικά:

500 ml. γάλα
100 γρ. βούτυρο
200 γρ. σοκολάτα
250 γρ. ψιλοκομμένα μπισκότα πτιμπερ τριμμένα στο μπλεντερ
Νουτέλλα
Καρύδι χοντροτριμμένο

Εκτέλεση

Σε μία κατσαρόλα ρίχνουμε το γάλα το βούτυρο και το βάζουμε σε μέτρια φωτιά.
Ανακατεύουμε έως ότου λιώσει το βούτυρο και τότε προσθέτουμε τη σοκολάτα και ανακατεύουμε για να λιώσει και η σοκολάτα και να γίνει ένα σοκολατένιο μίγμα.
Κατεβάζουμε από τη φωτιά την κατσαρόλα προσθέτουμε το τριμμένο μπισκότο και ανακατεύουμε έως ότου ενσωματωθεί και γίνει μία σοκολατένια πάστα.

Σε ένα πυρεξ όχι μεγάλο το έχουμε στρώσει με μία μεμβράνη και αδειάζουμε την πάστα και την ισιώνουμε να καλύψει όλη τη βάση.


Την τυλίγουμε με τη μεμβράνη και τη βάζουμε στο ψυγείο για μία ώρα όταν τη βγάλουμε από το ψυγείο την βάζουμε πάνω στον πάγκο μας και αφαιρούμε τη μεμβράνη στρώνουμε από πάνω τη nutella να καλύψει όλη την επιφάνεια και τα πλαϊνά γύρω γύρω.


Κόβουμε σε κομμάτια πασπαλίζουμε με καρύδι και το γλυκό μας είναι έτοιμο

Καλή Επιτυχία