Μαριναρισμένες Φτερούγες Κοτόπουλο με αρωματικά μπαχαρικά και ψημένες μέχρι να γίνουν τραγανές και μελωμένες. Ετοιμαστείτε να γλείψετε τα δάχτυλά σας!
Υλικά
1 Κιλό κοτοφτεράκια
1 Φλιτζανάκι του καφέ λάδι
3 Σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες 1/2. Κουταλάκι πάπρικα
1/2 Κουταλάκι σκόρδο και κρεμμύδι σε σκόνη
Αλάτι και πιπέρι
1 Κουτάλι της σούπας λεμόνι
1 Κουτάλι της σούπας μέλι
Εκτέλεση
Έχουμε πλύνει καλά το κοτόπουλο το στεγνώνουμε με χαρτί κουζίνας Και προσθέτουμε όλα τα υλικά Και το λάδι . Τα ανακατεύουμε όλα μαζί και τα αφήνουμε ένα βράδυ στο ψυγείο . Σε ένα τηγάνι έχουμε βάλει 1/2. Φλιτζανάκι λάδι Μόλις κάψει προσθέτουμε το κοτόπουλο το αφήνουμε να πάρει χρώμα και από τις δύο μεριές όταν καταλάβουμε ότι είναι έτοιμο το κοτόπουλο προσθέτουμε το σκόρδο το λεμόνι και τελευταία το μέλι . Όταν δούμε ότι έχει δέσει η σάλτσα μας το αποσύρουμε από τη φωτιά και το σερβίρουμε . Με ψιλοκομμένο μαϊντανό και σουσάμι .
Και καλή απόλαυση
Η Συνταγή της κας Marianthi Kalogiros