Υλικά
600 γρ. χοιρινό ψαρονέφρι, κομμένο σε φέτες 1,5 εκ. πάχος
Λίγο ελαιόλαδο
2 κ.σ. αγνό βούτυρο
Λίγο δεντρολίβανο
Αλάτι, πιπέρι
Μπόλικα φρέσκα μανιτάρια, κομμένα σε φέτες
1 κ.γλ. πάπρικα γλυκιά
1/2 κύβο λαχανικών
1 κ.σ. κορν φλάουρ
1 φλιτζάνι ζεστό νερό
Εκτέλεση
Σε τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο και 1 κ.σ.αγνό βούτυρο, ρίχνω λίγο δενδρολίβανο να βγάλει το άρωμα του.
Προσθέτω το ψαρονέφρι μου αλατοπιπερωμένο αφού το έκοψα σε φέτες 1,5 εκ.πάχος περίπου.
Τηγανίζω σε δυνατή φωτιά για τρία λεπτά από κάθε πλευρά και είναι έτοιμο.
Το αφαιρώ από το τηγάνι.Προσθέτω άλλη μία κ.σ.βούτυρο και μπόλικα φρέσκα μανιτάρια, κομμένα σε φέτες αλάτι, πάπρικα κι ανακατεύω.
Σε μια φλυτζάνα ζεστό νερό διαλύω το κύβο λαχανικών και το κορν φλάουρ.
Το προσθέτω σιγά σιγά στο τηγάνι κι αφήνω να δέσει η σάλτσα του.Όταν είναι έτοιμη τη ρίχνω πάνω στο ψαρονέφρι και σερβίρω!!!!
Η Συνταγή είναι της κας Ελινα Σκλαβου