Αγκινάρες με λαχανικά.

Ένα υπέροχο πλούσιο πιάτο ιδανικό για οποιαδήποτε στιγμή με φρέσκο ​​ψωμί … 💛

Συστατικά

1/4 φλιτζάνι λάδι
1 ψιλοκομμένο κρεμμύδι
2 σκόρδα ψιλοκομμένα
1/2 φλιτζάνι σάλτσα ντομάτες
8 κατεψυγμένες αγκινάρες
6 πατάτες κομμένες σε κομμάτια
3/4 καρότα κομμένα χοντρά
2/3 φλιτζάνι κατεψυγμένο αρακά
2/3 φλιτζάνι βραστά φασόλια
φρέσκο ​​μαϊντανό αλάτι & πιπέρι
αλάτι και πιπέρι
Βραστό νερό

Μέθοδος

Τα έχω μαγειρέψει στην χύτρα ταχύτητας κάτω από 15 λεπτά ..
Σε κατσαρόλα θα διαρκέσει περίπου 35 λεπτά έως ότου τα λαχανικά είναι τρυφερά.
Ζεσταίνουμε την κατσαρόλα, προσθέτουμε το λάδι και σοτάρουμε τα κρεμμύδια μέχρι να είναι ημιδιαφανές και μετά
το σκόρδο.
Προσθέστε τις αγκινάρες πατάτες καρότα μπιζέλια και σοτάρετε για λίγα λεπτά.
Σκέφτηκα να προσθέσω και βραστά φασόλια που είχα στο ψυγείο μου.
Προσθέστε πιπέρι μαϊντανό το ζεστό νερό αρκετό για να τα καλύψετε και ανακατέψτε.
Σκεπάστε και σιγοβράστε τα λαχανικά μέχρι να μαλακώσουν. Χρειάστηκαν λιγότερα από 12 λεπτά στην κουζίνα.
Μόλις μαγειρευτούν ρυθμίστε το αλάτι.
Τότε είναι έτοιμο να το απολαύσετε με φρέσκο ​​ψωμί ..

Προηγούμενο άρθροΤα Τσουρέκια με τα σκούρα κόκκινα αυγά…είναι έτοιμα.
Επόμενο άρθρο“Σπανακοτυρόπιτα” σε Κέικ