Ακορντεόν πατάτας

Κόβω τις πατάτες σε ίσες φέτες, τις τοποθετώ ανάμεσα σε δύο σανίδες, για να μην φτάσει το μαχαίρι μέχρι το τέλος.
Αλατίζω τις πατάτες, τις αλείφω τις φέτες με μουστάρδα με μέλι και πάστα σκόρδου, μαύρο πιπέρι, ελαιόλαδο και χυμό λεμονιού και μέσα
στις υποδοχές βάζω καλαμπόκι βρασμένο. Ραντίζω τις πατάτες με ελαιόλαδο και τις ψήνω τυλιγμένες σε αλουμινόχαρτο σε προθερμασμένο φούρνο στα 180 βαθμούς για 30 λεπτά μέχρι να μαλακώσει θα το δοκιμάσετε με το δάχτυλο.

Καλό απόγευμα! ❤

ΠΗΓΗ: Милка Пъловска

Προηγούμενο άρθροΔίχρωμο κέικ με σάλτσα καραμέλας
Επόμενο άρθροΤυρόπιτα χωρίς φύλλο: Η εύκολη και γρήγορη συνταγή που θα σου λύσει τα χέρια!!!!