ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
1 κουταλιά σούπας ελαιόλαδο 
2 σκελίδες σκόρδο, κιμά 
500gr κιμά γαλοπούλας 
1 κουταλάκι αποξηραμένη ρίγανη 
1/4 κουταλάκι αλάτι 
Φρεσκοκομμένο πιπέρι 
1 φλιτζάνι λευκό ρύζι, άψητο 
110 gr κατεψυγμένο σπανάκι φύλλα κομμένα 
1/3 φλιτζάνι λιαστές ντομάτες (περίπου 5-7 τεμάχια), κομμένες σε φέτες 
1/2 φλιτζάνι ελιές καλαμών, κομμένες σε φέτες 
1.5 φλιτζάνια ζωμό κοτόπουλου 
1 χούφτα μαϊντανό 
1 φρέσκο ​​λεμόνι 
30 gr φέτα τυρί 

ΟΔΗΓΙΕΣ
Προσθέστε το ελαιόλαδο και το σκόρδο σε μια μεγάλη κατσαρόλα και σοτάρετε σε μέτρια φωτιά για 1-2 λεπτά, ή μέχρι το σκόρδο να μυρίσει. Προσθέστε τη γαλοπούλα, την ρίγανη, το αλάτι και το πιπέρι στην κατσαρόλα. Συνεχίστε να σοτάρετε μέχρι να μαγειρευτεί η γαλοπούλα (περίπου 5 λεπτά).
Ενώ η γαλοπούλα μαγειρεύετε, κόψτε τις ελιές και τις λιαστές ντομάτες. Μόλις μαγειρευτεί η γαλοπούλα, προσθέστε το ρύζι, το κατεψυγμένο σπανάκι (δεν χρειάζεται να ξεπαγώσω πρώτα), τις ελιές και τις λιαστές ντομάτες στο τηγάνι.
Προσθέστε το ζωμό κοτόπουλου και ανακατέψτε μέχρι να συνδυαστούν τα πάντα. Τοποθετήστε ένα καπάκι στη κατσαρόλα, γυρίστε τη φωτιά σε μέτρια – υψηλή και αφήστε  να βράσουν. Μόλις φτάσει αρχίζουν να βράζουν, γυρίστε τη φωτιά προς τα κάτω σε χαμηλή ή μεσαία χαμηλή και αφήστε να σιγοβράσει απαλά για 15 λεπτά. Χρησιμοποιήστε το χαμηλότερο επίπεδο φωτιάς που διατηρεί μια σταθερότητα στο να  σιγοβράσουν.
Μετά από 15 λεπτά, ανακατέψτε στη κατσαρόλα, σκεπάστε με το καπάκι γρήγορα, σβήστε τη φωτιά και αφήστε το να καθίσει για επιπλέον 10 λεπτά.
Ενώ το φαγητό αναπαύεται, ξεφλουδίστε το μισό λεμόνι και κόψτε το σε σφήνες. Κόψτε και το μαϊντανό . Δώστε ένα τελικό ανακάτεμα στο φαγητό, και στη συνέχεια, ρίξτε επάνω το ξύσμα λεμονιού, μαϊντανό, και τριμμένη φέτα. Σερβίρετε με λεμόνι για να το στύψουν από πάνω.

Credit to

Προηγούμενο άρθροΚοτόπουλο με τρυφερά κολοκυθάκια, αυγολέμονο
Επόμενο άρθροΟμελέτα Φούρνου με γιαούρτι και Chips…άλλο πράμα!!!