Συστατικά
1 σπαγγέτι λίβρα
6 φρέσκες ντομάτες τριμμένες στο χοντρό ενός τρίφτη
Αλατοπίπερο, και μια πρέζα ζάχαρης 
1 φλιτζάνι εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο
2 φλιτζάνια μυζήθρα, ή Πεκορίνο ή πεπαλαιωμένη Ικαριάτικη καθούρα

Οδηγίες
Βράστε σε μια μεγάλη κατσαρόλα αλατισμένο νερό και μαγειρέψτε τα ζυμαρικά.
Εν τω μεταξύ, ζεσταίνουμε 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά σε μια βαθιά κατσαρόλα και προσθέτουμε τις ντομάτες. Δοκιμάστε για αλάτι και πιπέρι και μαγειρέψτε για 5 – 8 λεπτά, με άλλα λόγια, μέχρι να φύγει η περίσσεια υγρού από τις τομάτες.
Στραγγίξτε τα ζυμαρικά και ανακατέψτε τα με 3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο.
Τοποθετήστε το ένα τρίτο του ζυμαρικού σε μια πιατέλα για σερβίρισμα και πασπαλίζετε με ένα τρίτο του τυριού και ένα τρίτο των ντοματών. Επαναλάβετε το ίδιο για δύο ακόμη φορές. Ζεσταίνετε το εναπομήναν ελαιόλαδο και το ρίχνετε πάνω στα ζυμαρικά. Ανακατώστε για να αναμειχθεί και να μαλακώσει το τυρί ώστε να λιώσει με το καυτό λάδι.

Σερβίρετε αμέσως.

Πηγη

Προηγούμενο άρθροΓιουβέτσι με Ψητά λαχανικά και κοτόπουλο
Επόμενο άρθροΠαγωτό σοκολάτα το πιό ωραίο !!!