Μέρος 3ο

Ζώντας Υγιεινά

Image titled Get Skinny Arms Step 5
1. Συμβουλευτείτε έναν ειδικό. Οι γιατροί, πιστοποιημένοι διαιτολόγοι και προσωπικοί εκπαιδευτές μπορούν να σας βοηθήσουν να αποκτήσετε όλες τις βάσεις που χρειάζεστε για να χάσετε βάρος. Μπορούν να σας δώσουν ένα σχέδιο διατροφής και άσκησης που θα σας βοηθήσει να φτάσετε στο επιθυμητό βάρος σας. Η εργασία από την καθοδήγησή τους είναι πολύ πιο εύκολη από το να το κάνεις μόνος σου.
    Δείτε έναν γιατρό για να βεβαιωθείτε ότι είστε αρκετά υγιείς για έντονη άσκηση ή σημαντικές αλλαγές στη διατροφή σας. Μπορούν να σας βοηθήσουν να βρείτε ένα σχέδιο που σας ταιριάζει με οποιεσδήποτε καταστάσεις υγείας που μπορεί να έχετε.
    Ένας πιστοποιημένος διαιτολόγος μπορεί να παρέχει επαγγελματικές συμβουλές σχετικά με τη δίαιτα και τη διατροφή σας. Μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε με έναν πιστοποιημένο διατροφολόγο, αν και δεν μπορούν να σας παράσχουν προγράμματα γευμάτων όπως ο διαιτολόγος.
   Ένας προσωπικός εκπαιδευτής θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα άσκησης. Μπορούν επίσης να σας βοηθήσουν να επιμείνετε στο σχέδιο άσκησής σας και να το κάνετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Image titled Lose Weight in 2 Days Step 1
2. Μην κάνετε γρήγορες δίαιτες. Τρώγοντας υγιεινά και η άσκηση είναι οι καλύτεροι τρόποι να χάσετε επιπλέον κιλά. Οι διατροφικές συνήθειες που έχουν βραχυπρόθεσμα αποτελέσματα, δεν είναι αποτελεσματικές διότι θα ξανά επενέλθετε μετά από λίγο στα κιλά σας ή ακόμα και θα προκαλέσουν σοβαρή βλάβη στο σώμα σας. Μακροπρόθεσμα, οι μοντέρνες δίαιτες απλώς σας κάνουν να τρώτε περισσότερο ή με ανθυγιεινούς και μη βιώσιμους τρόπους, προκαλώντας αύξηση του σωματικού βάρους. Προσπαθήστε να φάτε υγιεινά
Image titled Lose Body Fat Fast Step 6
3. Ποτέ μην λιμοκτονείτε. Τα αποτελέσματά σας θα είναι μόνο προσωρινά και θα νιώσετε πιο απογοητευμένοι αργότερα, γεγονός που σας κάνει πολύ πιθανό να εγκαταλείψετε.
Ενώ μπορεί να νομίζετε ότι η πείνα είναι πιο αποτελεσματική, στην ουσία θα μπορούσε να προκαλέσει μόνιμη βλάβη στο σώμα σας, καθώς και να το κάνει πιο δύσκολο να κρατήσετε μακριά το επιπλέον βάρος σας
Image titled Get Motivated Step 3
4. Κάνε υπομονή! Δεν μπορείτε να περιμένετε άμεσα αποτελέσματα με υγιεινό τρόπο.  Ο καλύτερος τρόπος για να διατηρήσετε την υγεία σας και να διατηρήσετε χαμηλά τα κιλά σας μακροπρόθεσμα είναι να ακολουθήσετε τα βήματα που συζητάμε παραπάνω.
Επίσης, να θυμάστε: μερικοί άνθρωποι δυσκολεύονται να αποκτήσουν ένα επίπεδη κοιλιά.  Το φυσικό σχήμα του σώματος και το επίπεδο προσωπικής φυσικής κατάστασης παίζουν κάποιο ρόλο. Αυτό που λειτουργεί γρήγορα για κάποιους μπορεί να μην λειτουργήσει γρήγορα για εσάς.
Image titled Motivate Yourself to Lose Weight Step 2
5. Μάθετε να αντιμετωπίζετε το άγχος. Πολλοί άνθρωποι τρώνε συνέχεια επειδή η εργασία, η οικογένειά τους ή άλλοι παράγοντες τους προκαλούν υπερβολικό άγχος. Η εύρεση άλλων τρόπων αντιμετώπισης αυτού του στρες μπορεί πραγματικά να σας βοηθήσει να πάρετε και να διατηρήσετε την επίπεδη κοιλιά.
Δοκιμάστε τα πράγματα όπως το τζόκινγκ για να μειώσετε το στρες ή να αναλάβετε ένα νέο χόμπι όπως το μποξ που σας δίνει μια θετική διέξοδο για αυτά τα αρνητικά συναισθήματα.
Image titled Stop Dizziness Step 10
6. Εξασφαλίστε αρκετό ύπνο ώστε να μην αισθάνεστε κουρασμένοι όλη την ώρα. Η επαρκής ανάπαυση σάς βοηθά να ανακουφίσετε το άγχος. Θα είναι λιγότερο πιθανό να στραφείτε στο φαγητό. Αναπτύξτε υγιείς συνήθειες ύπνου.
Μελέτες έχουν επίσης δείξει ότι ο ανεπαρκής ύπνος μπορεί εγγενώς να προκαλέσει αύξηση του σωματικού βάρους, οπότε αφήστε τον εαυτό σας στο κρεβάτι για να ξεκουράζετε επαρκώς!
Image titled Not Be Intimidated by Other Girls Step 1
7. Εργαστείτε με την προσωπική εικόνα σας και την αυτοπεποίθησή σας. Πολλοί άνθρωποι τρώνε περισσότερα από ό, τι χρειάζονται για να ν να νιώθουν καλύτερα, επειδή θέλουν να φαίνονται πιο δυνατοί, αισθάνονται μοναξιά ή δεν τους αρέσει το πώς φαίνονται. Μην το κάνετε αυτό! Είστε όμορφοι και εκπληκτικοί! 
Μη συγκρίνετε το σώμα σας με αυτό των άλλων. Ο καθένας έχει διαφορετικό τύπο σώματος και κανείς δεν φαίνεται ακριβώς το ίδιο με τον άλλον. Ίσως να μην χρειαστείτε μία πιο επίπεδη κοιλιά καθόλου. Εφόσον αισθάνεστε υγιείς, αυτό είναι πραγματικά αυτό που έχει σημασία.
Προηγούμενο άρθροΧορτοπιτα με χειροποιητο φυλλο και στρωσεις λαχανικων
Επόμενο άρθροΡεβύθια με Λουκάνικα