Κρέμα Νουτέλα (Nutteloza)

Συστατικά:

500ml Γάλα
4 κρόκους
40 γρ κορν φλαουρ
100 γρ ζάχαρη
400 γρ Nutella ή παρόμοια.
50 γρ φουντούκια ψιλοκομμένα
1 φασόλι βανίλιας

Μέθοδος:

Ζεσταίνουμε το γάλα με το χαραγμένο φασόλι βανίλιας χωρίς να το βράσουμε.
Ανακατέψτε τα αυγά με ένα σύρμα χειρός, προσθέστε τη ζάχαρη, το κορν φλαουρ, εξαλείψτε εντελώς τους σβώλους, προσθέστε το γάλα αφού πρώτα πετάξετε απο μέσα το φασόλι βανίλιας, στη συνέχεια σε χαμηλή φωτιά, ανακατέψτε πάντα μέχρι να πήξει, αφήστε το να κρυώσει με μεμβράνη σε επαφή με την επιφάνεια της κρέμας.

Προσθέτουμε τη Nutella και τα ψιλοκομμένα φουντούκια, τα ενσωματώνουμε με ένα σύρμα χειρός και τα διατηρούμε στο ψυγείο πάντα με μεμβράνη μέχρι τη χρήση.
Γεμίστε τα κέικ και τις τάρτες σας με κρέμα Nutellosa και θα σας αρέσει

Καλη Επιτυχία

Προηγούμενο άρθροΜπακλαβάς όπως το φτιάχνουμε εμείς
Επόμενο άρθροΚιμαδόπιτες με φύλλο σφολιάτα