Ζυμαρικά με σάλτσα μπεικον ❤️🍷❤️

Συστατικά

500 g ζυμαρικά της επιλογής σας
125 g μπεικον
400 g κονσερβοποιημένες αποφλοιωμένες ντομάτες σπάστε με τα χέρια σας
80 g τριμμένο τυρί πεκορινο
1 κόκκινη πιπεριά τσίλι (προαιρετικά)
50 ml λευκό ξηρό κρασί (προαιρετικά)
Θαλασσινό αλάτι και πιπέρι

Εκτέλεση

Κόβουμε το μπεικον σε λωρίδες. Το μπεικον δίνει στη σάλτσα μια πολύ νόστιμη γεύση,
οπότε κρατήστε την. Στη συνέχεια, τοποθετήστε την κόκκινη πιπεριά τσίλι στο
τηγάνι και προσθέστε το μπεικον.
Σοτάρετε το μπεικον, γυρίζοντάς το συχνά με μια ξύλινη κουτάλα, μέχρι το λευκό μέρος του
λίπους να γίνει διάφανο και χρυσό (περίπου 5 λεπτά).
Τώρα είναι η ώρα να προσθέσετε το λευκό κρασί (προαιρετικά). Κρατάμε τη φωτιά και αφήνουμε να εξατμιστεί. Στη συνέχεια προσθέτουμε τις καθαρισμένες ντομάτες. Μπορείτε να βρείτε πολλά είδη ντομάτας σε κονσέρβα, αλλά η ποικιλία KYKNOS είναι η καλύτερη επιλογή για αυτή τη συνταγή.

Τώρα προσθέστε τις καθαρισμένες ντομάτες με τη σάλτσα τους, σπάστε τις ντομάτες με τα χέρια σας, στη συνέχεια ανακατέψτε και στη συνέχεια μαγειρέψτε τη σάλτσα  για 10 λεπτά σε μέτρια φωτιά. Προσθέστε ψιλό αλάτι για γεύση.
Στραγγίζουμε τα ζυμαρικά al dente και τα ρίχνουμε στην  σάλτσα.
Ανακατεύουμε και προσθέτουμε τριμμένο πεκορινο που θα δέσουν όλα τα υλικά.
Ακόμη και για το τυρί πεκορίνο, επιλέξτε το καλύτερο. Προσθέστε λίγο φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι. ❤️❤️❤️

Ετοιμο, Καλή Ορεξη

Προηγούμενο άρθροΤα πιο εύκολα και νόστιμα pancakes
Επόμενο άρθροΜελωμένες Μπριζόλες χοιρινες με πατάτες στο φούρνο