Κολιός πλακί στον φούρνο

Υλικά

3-4 κολιοί μέτριοι καθαρισμένοι
1 μέτριο κρεμμύδι ψιλοκομμένο η κόμμενο φετάκια
1 μεγάλη ντομάτα κομμένη σε κυβάκια
1/2 κουτάκι κονκασέ
3-4 σκελίδες σκόρδου ψιλοκομμένες
50 ml ελαιόλαδο
1 ποτήρι νερό
αλάτι πιπέρι ρίγανη
λίγο μπούκοβο καφτερό (προαιρετικά)

Εκτέλεση

Σε ένα μέτριο πυρέξ βάζουμε την ντομάτα, το κονκασέ,το κρεμμύδι, το σκόρδο, το λάδι, το νερό, και αλάτι,πιπέρι, ρίγανη. Ανακατεύουμε καλά και βάζουμε τα ψάρια στο πυρέξ.Τα γυρνάμε να καλυφθούν με τη σάλτσα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για περίπου 30 με 35 λεπτά. Αν η σάλτσα δεν έχει δέσει αρκετά μπορούμε να βγάλουμε τα ψάρια και να αφήσουμε μερικά λεπτά και ακόμη μέχρι να μέλωσει.

Καλή Απόλαυση

Η Συνταγή είναι της Ραλλούς Ψαραδέλλη

Προηγούμενο άρθροΝέα! Κουλουράκια με γέμιση τυριού
Επόμενο άρθροΑφράτη Μπισκοτόπιτα Σοκολάτας με Πλούσια Πραλίνα