Συστατικά
7 κουταλιές της σούπας (150 g) μέλι
3/4 φλιτζάνι (150 ml) λάδι
1 αυγό
Ζάχαρη 3/4 φλυτζανιών (150 g)
3 φλιτζάνια (360 g) αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 κουτ. Μαγειρική σόδα
1 κουταλάκι του γλυκού κανέλα
1 κουταλάκι του γλυκού μπαχαρικό
Γλασσο:
1/4 φλιτζάνι ζάχαρη άχνη
1 1/2 κσ γάλα

Οδηγίες
Προθερμάνετε το φούρνο στους 200 C.
Ανακατεύουμε μέλι, λάδι, αυγό και ζάχαρη.

Σε ένα ξεχωριστό μπολ, συνδυάστε το αλεύρι με τη σόδα , την κανέλα και τα μπαχαρικά. Προσθέστε στο μίγμα μελιού και χτυπήστε το για να κάνετε μια ζύμη.

Πάρτε 1 κουταλάκι του γλυκού ζύμη και κυλήστε να γίνει μια μπάλα. Τοποθετήστε το μπισκότο μελιού σε ένα ταψί στρωμένο με χαρτί ψησίματος. Επαναλάβετε μέχρι να χρησιμοποιηθεί όλη η ζύμη.

Ψήστε για περίπου 8 λεπτά, ή μέχρι το κάτω μέρος των μπισκότων μελιού να γίνει ελαφρώς καφέ.

Αφαιρέστε το φούρνο και αφήστε το να κρυώσει εντελώς.

Γλασσο: Συνδυάστε την άχνη ζάχαρης με γάλα για να πάρετε ένα παχύ μείγμα. Περιχύστε πάνω από τα μπισκότα. 

kitchennostalgia.com

Προηγούμενο άρθροΜια ελαφριά μακαρονοσαλάτα
Επόμενο άρθροΚαρυδόπιτα με μία ελαφριά κρέμα