Υλικά

2 πακέτα σφολιατινια
1 γάλα ζαχαρούχο
500 ml κρέμα γάλακτος
ζάχαρη άχνη για το πασπάλισα

Για την κρέμα

5 ποτήρια γάλα φρέσκο*
5 γεμάτες κσ αλεύρι
1 ποτήρι ζάχαρη 
3 κσ βούτυρο
3 αυγά μέτρια
Φλούδα μισού πορτοκαλιού
2 βανίλιες
**Το ποτήρι παίρνει 260 ml γάλα

Εκτελεση

Ετοιμάζουμε την κρέμα ζαχαροπλαστικής,δειτε βήμα βήμα την εκτέλεση εδω

Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος σε σφιχτή σαντιγί και στο τελος προσθέτουμε το ζαχαρούχο γάλα και ανακατεύουμε .Παίρνουμε τα 3/4 της σαντιγί και τα προσθέτουμε στην κρέμα ζαχαροπλαστικης,χτυπάμε ελάχιστα με το μιξερ ισια ίσια να ενσωματωθούν.
Ενώνουμε το γλυκό μας.
Θα χρειαστούμε ένα μέτριο μακρόστενο ταψί.
Με ένα κουτάλι ή με πινέλο απλώνουμε λίγη απ την κρέμα, έτσι βοηθάμε τα σφολιατινια να στρώσουν καλύτερα και να μην φεύγουν απλώνοντας την κρέμα,συνεχιζουμε απλώνοντας  μια στρώση σφολιατινια. Πάνω απ τα σφολιατίνια βάζουμε τη μισή κρέμα, συνεχίζουμε με σφολιατινια και ξανά κρέμα. Από πάνω τώρα απλώνουμε τη σαντιγί που περίσσεψε ,και τέλος τα τρίμματα απ τα σφολιατινια που μείναν στο πακέτο ,τα σκορπάμε πάνω απ τη σαντιγί. Πασπαλιζουμε με ζάχαρη άχνη και σε μια με δύο ώρες σερβίρουμε.
Αποθηκεύουμε στο ψυγείο σκεπασμένο με μεμβράνη ή ακόμα καλύτερα στην κατάψυξη. Αν μείνει για πάνω από μια μέρα στο ψυγείο η σφολιάτα μας θα πανιασει. Καλό είναι να το βάλουμε κατευθείαν στην κατάψυξη. Κρατάει περισσότερες μέρες.
Μπορείτε να το φτιάξετε σε τσέρκι να το βάλετε στην κατάψυξη να παγώσει και να το κόψετε σε μικρα τετραγωνάκια, σαν γλυκό κεράσματος.
Καλη επιτυχία!!
Credit to