Υλικα:

Μπισκότα πτι μπερ
Ζελε οτι γευση προτιματε
Άνθος αραβοσίτου βανίλιας στιγμής

Εκτέλεση
Κάνω το ζελε 1 κουτι ζελε εγώ έβαλα 3 ποτηρια νερο το αφηνω να κρυώσει και το βαζω ψεγειο να πηξη ελαφρως
Χτυπώ το άνθος αραβοσίτου με 320ml γάλα οπως γραφει η συσκευασια μεχρι να πηξη
Βουτάω τα μπισκοτα σε λιγο γαλα και τα στρώνω στην βάση ενος πυρεξ μετα βαζω πανω την κρεμα και ισιωνω με σπάτουλα και βάζω ψυγείο λιγο
Τελος με την βοήθεια ενος κουταλιού βαζω το ζελε σιγα σιγα
Βάζω ψυγείο να παγώσει

 

Ευδοξία Νεοφύτου ΓεωργίουΟι Προκομμένες/οι – Συνταγές

Προηγούμενο άρθροΑφράτο Κέικ με κρέμα λεμονιού!!!
Επόμενο άρθροΚρέμα Ζέβρα με Μπισκοτένια Βάση!